Welkom om te gedenken

Zondag 21 november gedenken de protestantse kerken de overledenen in het afgelopen jaar. Ook u bent van harte welkom in verschillende kerken in Maarssen.

In Open Hof (Kerkweg 60) kunt u tussen 11.30 uur en 14.00 uur een kaarsje aansteken voor een geliefde overledene. Er is muziek, u kunt even in stilte zitten, er is mogelijkheid tot een gesprek. Om 13.00 uur is er een kort biddend moment. De bijeenkomst wordt afgesloten met een kort middaggebed om 14.00 uur.

In de Hoeksteen (Diependaalsedijk 7, ingang Achter Raadhoven) is er gelegenheid tot persoonlijk gedenken tussen 12.00 en 14.00 uur. Dit gedenken kan bijvoorbeeld door een kaarsje aan te steken of in gesprek te gaan in huiskamersfeer met de gastvrouw of gastheer. Ook bent u van harte welkom het gezamenlijke gedenken om 10.00 uur deze zondag mee te maken.

De Ark (Duivenkamp 844) is open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Ieder kan binnen komen om een lichtje bij de paaskaars aan te steken om zo hun geliefde overledene te gedenken. Ook is er een mogelijkheid om een gebedsintentie achter te laten of een gesprek aan te vragen.

Nu we terugkijken op een jaar met corona (en wie weet hoe lang nog?) nodigen we alle Maarssenaren hiervoor speciaal uit. Wees welkom!