oecumenische thema-avond: Van U is de toekomst

“Van U is de toekomst”: oecumenisch gesprek naar aanleiding van het PKN jaarthema.

De afgelopen anderhalf jaar was anders dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Toch ging het leven door. Hoe kijken we nu aan tegen onze toekomst? Welke uitdagingen of zorgen heb je en welke nieuwe mogelijkheden en zegen ervaar je? Jezus leert ons in het Onze Vader bidden ‘uw koninkrijk kome’. Wat betekent het voor jou dat wij leven in de verwachting van Gods Koninkrijk dat komt? En wat betekent dat concreet voor deze tijd met alle onzekerheden, zorgen en uitdagingen? En waar zie je iets van Gods aanwezigheid? Dominee Eddy de Kruijf en Pastor Jos van Os uit Maarssen geven een voorzet. Daarna gaan we met elkaar in gesprek rond deze belangrijke vragen.

Datum: 17 februari
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Plaats: de Hoeksteen (Diependaalsedijk 7, Maarssen)
Begeleiding: Ds. Eddy de Kruijf en pastor Jos van Os, Raad van Kerken in Maarssen
Aanmelding gratis registreren via: eventbrite

Wanneer er geen plek meer is of u liever thuis kijkt kan dat ook via: hoeksteen