Alpha cursus 2023

De RK Heilig Hartparochie gaat in januari van start met een Alpha cursus. Een Alpha cursus is bedoeld voor mensen die willen kennismaken met, of zich willen verdiepen in, het christelijk geloof. De Alpha cursus is laagdrempelig en niet gebonden aan een specifieke christelijke kerk.

Wanneer?  19, 26 januari,2,9,16 februari, 2,9,16,23 en 30 maart
Waar?        pastorie Heilig Hartkerk Maarssen, Breedstraat 1
Hoe laat?   van 18.30 uur tot 21.30 uur
Zaterdag 25 februari van 10 tot ongeveer 16 uur

Iedereen is welkom, dus schuif aan!
We beginnen steeds met een lekkere maaltijd en gaan vervolgens in gesprek.
Meld je voor 10 januari a.s. aan via alphacursus@hhart-maarssen.nl of stuur een bericht naar 06-55860856 (ook voor informatie)

WAT IS ALPHA? De plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
Zie ook www.kerkpleinmaarssen.nl