Opvoedcursus

Tieners en jongeren opvoeden

Een mooie klus!

Ben jij ouder van een tiener of jongere tussen de 12 en 20 jaar? Vind je het leuk om twee avonden lang samen met andere ouders met een concrete opvoedvraag aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor deze korte opvoedcursus. Hoe blijf ik in verbinding met mijn kind? Hoe ga ik om met grenzen stellen en ruimte geven? Hoe geef ik de geloofsopvoeding handen en voeten?

Tijdens een korte cursus van twee avonden gaan we met een van deze vragen aan de slag. We zoomen hierbij niet in op de momenten die ingewikkeld zijn, maar juist op de ‘gouden momenten’. Wat gebeurde daar eigenlijk? Wat maakt dat je dat als gouden moment beleefd hebt? En wat is er nodig om vaker zulke gouden momenten te hebben? Voor meer informatie zie de website of neem contact op.

Woensdag 10 en 24 april
Locatie: Open Hof
Kosten: 5 euro

Opgave voor 8 april Naomi van woudenberg Naomi.vwr@gmail.com 06 24490755