Run with a mission

Op 22 oktober 2022 organiseert Willem Bosch (Ark gemeenschap) “Run with a mission”. De fam. Bosch is al vele jaren betrokken bij Brazos Abiertos, een stichting die honderden kansarme kinderen opvangt in hun opvangcentrum in Lima (Peru). Op deze manier krijgen de kinderen een kans op een betere toekomst.

De school in Lima, opgezet door Jordi Bosch, is hard aan uitbreiding toe: met 3 extra lokalen kunnen de kinderen uit de buurt van hun opvangcentrum naar school. De dichtstbijzijnde school is meer dan 15 km weg, voor een leerling van de basisschool is dit lopend niet te doen.

Door deel te nemen aan de actie geeft u deze kinderen een kans om mee te bouwen aan een sterke gemeenschap.

De run wordt gehouden bij de Maarsseveense plassen. U kunt meedoen door te rennen, maar ook fietsen of zwemmen. Sponsoren en aanmoedigend publiek zijn ook van harte welkom.

Meer informatie kunt u vinden op brazosabiertos.net. U vindt daar ook een filmpje van hun werk en uitleg over de nieuwe plannen die gerealiseerd moeten worden.